Peachy Frozen Yoghurt
2 porsjoner | Dessert
Lett 2 timer 30 min
Ingredienser
16 g Icy Peach
250 g gresk yoghurt
200 mL kremfløte
2 fersken
2 kvaster basilikum
Slik gjør du det
- Varm opp kremfløten i en kjele på middels sterk varme i 5 minutter.
- Tilsett deretter Icy Peach-téen og basilikumen.
- Sett blandingen i kjøleskapet i 30 minutter. Sil ut téen og basilikumen.
- Bland yoghurten med den smakstilsatte kremfløten.
- Skjær ferskenen i små biter og bland dem inn i røren.
- Hell blandingen i en lufttett beholder. Legg den i fryseren i 2 timer, men rør blandingen hvert 30.minutt.
- Server yoghurtisen enten i boller eller kjeks. Gjerne dryss isen med noen friske basilikumblader.
Tips: Du kan lage en annen variant der du erstatter basilikumen med 1 ts appelsinblomstvann.